kepala infopinklady2

PINK LADY BODY PERFECTION

Kami dengan bangga melancarkan Packaging Terbaharu PINK LADY BODY PERFECTION

Meningkatkan produk PINK LADY dengan Pembungkusan Produk Brilliant

3
khasiat
Disclaimer: The results of using this product may vary from person to person.

Dapatkan segera Pink Lady 

Ayuh, kembalikan kemanisan di dalam rumahtangga dan buat suami anda sentiasa tersenyum melihat anda..

Harga pasaran untuk sebotol PINK LADY ialah RM340.

TAPI, SEKARANG ADA DAPAT FREE GIFT BOTOL AIR TUMBLER!!!

Sebotol Ada 60 Biji Kapsul

Kalau Order Hari Ni,
HQ juga akan bagi free gift ni..

Disclaimer: The results of using this product may vary from person to person.
Pink Lady Body Perfection adalah suppliment tambahan untuk wanita yang inginkan kesihatan & kecantikan yang terbaik.

APA PINK LADY BODY PERFECTION NI???

Pink Lady dicipta dalam bentuk kapsul. Mudah untuk diamalkan. Hanya consume 2 kali sehari. Mudah dan jimat masa.

Dirumus dari herba berkualiti terpilih, Pink Lady dijamin bebas dari bahan kimia yang meragukan. Ia selamat diamalkan.

Ia mengandungi 100% herba hebat yang baik untuk wanita. Dirumuskan khas supaya anda bakal nikmati manfaatnya.

Disclaimer: The results of using this product may vary from person to person.

3 SEBAB KENAPA PINK LADY BODY PERFECTION AMAT SESUAI DIAMBIL OLEH SEMUA WANITA :

 SELAMAT 100% HERBA SEMULAJADI
Pinklady dirumus dengan adunan herba 100%. Bahan-bahan yang terkandung di dalam PINK LADY adalah bahan-bahan semulajadi seperti Fenugreek, Mexican Wild Yam, Oat Grass, Pacific Kelp, Fennel, Peuraria Mirifica and Aleppo Oak.

REPAIR AND FIX
Pinklady boost hormon estrogen dalam badan wanita. Estrogen sangat penting untuk semua wanita, yg akan tentukan bentuk badan, character, mood n banyak lagi. Masalah wanita banyak punca dari hormon tak balance. So pinklady ni boost hormon dengan gunakan bahan berasaskan herba.

BERKESAN
Beza penerimaan untuk setiap org adalah lain, jadi bila hormon level dah cantik dalam badan lepas repair dgn consume pinklady, bergantung cepat mana badan absorb herba pinklady, kesan tetap akan ada. Beza cepat atau lambat je. Biasanya lambat untuk yang dah berumur, sebab hormon level dah low, and banyak kena boost.

Disclaimer: The results of using this product may vary from person to person.

FAKTA MENARIK TENTANG PINKLADY

PINK LADY BODY PERFECTION berdaftar denganu00a0KKM (MAL18056050TC). Ia dikilangkan di Malaysia dengan kilang berstatus GMP.

Ada Banyak Manfaat Pink Lady Body Perfection Untuk:-

Payudara

  • Menambah Saiz Cup
  • Menegangkan Kembali Payudara Kendur
  • Menjadikan Payudara Lebih Gebu
  • Menambah Kandungan Susu Ibu
Disclaimer: The results of using this product may vary from person to person.
Disclaimer: The results of using this product may vary from person to person

Miss V

  • Merapatkan Kembali Miss V Longgar
  • Mengurangkan Keputihan Kronik
  • Mengurangkan Senggugut
  • Melambatkan Menopause
  • Menstabilkan Hormon - Period Lebih Sekata
  • Menghilangkan 'Mood Swing'
Disclaimer: The results of using this product may vary from person to person.
Disclaimer: The results of using this product may vary from person to personu00a0

Kulit & Wajah

  • Menjadikan Kulit Lebih Halus & Licin
  • Mengurangkan Jerawat & Jeragat
  • Menghilangkan Kulit Muka Kusam
Disclaimer: The results of using this product may vary from person to person.
Disclaimer: The results of using this product may vary from person to person.
Disclaimer: The results of using this product may vary from person to person.
Disclaimer: The results of using this product may vary from person to person.
Disclaimer: The results of using this product may vary from person to person.

KEBAIKAN PINK LADY BODY PERFECTION

  • Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung
  • Mengetat dan merapatkan Miss 'V' (faraj)
  • Mengurangkan nafsu makan
  • Menghilangkan 'mood swing'
  • Meningkatkan libido wanita
  • Meningkatkan tahap kolagen dalam tubuh wanita
  • Meremajakan kulit
  • Mengatasi masalah rambut gugur
  • Atasi masalah senggugut yang teruk
  • Kitaran haid kembali teratur
  • Menstabilkan emosi
  • Menggebukan & mencantikkan kulit
  • Menambahkan susu badan
  • Badan jadi lebih 'shape'
  • Hilangkan masalah jerawat
  • Atasi masalah kulit kusam
  • Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka
  • Pudar & hilangkan masalah parut
Disclaimer: The results of using this product may vary from person to person
Disclaimer: The results of using this product may vary from person to person.
Disclaimer: The results of using this product may vary from person to person.
Disclaimer: The results of using this product may vary from person to person.
Disclaimer: The results of using this product may vary from person to person.

INI DIA RAHSIA KEAJAIBAN PINK LADY BODY PERFECTION!

Bahan-bahan yang digunakan dalam Pink Lady Body Perfection terdiri daripada 100% herba terpilih yang khusus untuk membantu wanita mendapatkan bentuk badan yang MANTAP !

FENUGREEK (Halba)

Mengurangkan kolestrol agar tidak terkena serangan jantung dan stroke.Membantu untuk mengurangkan penyakit kulit seperti ruam, bisul, luka, dan lain-lain. Menurunkan kadar gula dalam darah. Melegakan dari anemia, insomnia. Membersihkan kulit wajah agar terlihat lebih segar dan sihat. Bertindak sebagai agent milkbooster untuk meningkatkan penghasilan susu ibu.

MEXICAN WILD YAM
Melegakan senggugut, PMS (premenstrual syndrome). Meningkatkan tenaga dan rangsangan seksual. Membesarkan payudara. Melegakan sakit otot dan saraf dari kesakitan.
 
OAT GRASS
Membantu untuk mengurangkan risiko dari penyakit 'Arthritis' iaitu penyakit sendi. Melegakan tekanan, kemurungan, keletihan, jantung berdebar-debar, sakit kepala dan simptom-simptom menopause. Bertindak sebagai agent milkbooster untuk meningkatkan penghasilan susu ibu.
 
PACIFIC KELP
Membakar lemak dalam badan. Menyihatkan rambut dan kulit. Meningkatkan tenaga. Menenangkan fikiran. Membantu untuk tidur lena. Bertindak sebagai agent milkbooster untuk meningkatkan penghasilan susu ibu.
 
FENNEL
Menguatkan tulang. Mengurangkan tekanan darah tinggi, kadar kolesterol, risiko kanser. Tingkatkan imunisasi, metabolisme dan estrogren dalam badan. Mencegah sembelit dan membantu mengurangkan sakit dari cirit-birit. Bertindak sebagai agent milkbooster untuk meningkatkan penghasilan susu ibu.
 
PEURARIA MIRIFICA
Membantu untuk mengurangkan risiko menopause. Menguatkan rangsangan seksual dan menambahkan cecair di faraj. Membantu untuk mengurangkan dari risiko penyakit osteoporosis. Melawan penuaan agar awet muda. Membesarkan payudara. Melindungi kulit dari kedutan. Mengurangkan berat badan.
 
ALEPPO OAK (Manjakani)
Mengurangkan keputihan. Mengetatkan otot faraj. Merawat kulit kering dan berminyak. Menyihatkan mata dan awet muda

CARA PENGAMBILAN PINK LADY BODY PERFECTION

  • 2 Biji Kapsul Sehari - Ambil waktu pagi sejam selepas sarapan
  • Seeloknya consume dengan segelas air susu atau soya
  • Berhenti sebentar pengambilan ketika period. Kerana waktu period hormon wanita tidak stabil. Sambung kembali selepas habis period.
  • Minum lebih banyak air suam / masak / kosong, sebaiknya 2-3 liter sehari

Tips Menambah Keberkesanan Pink Lady Body Perfection :

  • Elakkan pengambilan kafein spt air teh, kopi, minuman bergas
  • Kurangkan makanan berminyak
  • JANGAN ambil dengan minum air TEH / KOPI.
  • Berhenti merokok
  • Lebihkan minum air suam, air soya, makan buah-buahan & sayur-sayuran.
Disclaimer: The results of using this product may vary from person to person.
Disclaimer: The results of using this product may vary from person to person.
Disclaimer: The results of using this product may vary from person to person.
Disclaimer: The results of using this product may vary from person to person.
Disclaimer: The results of using this product may vary from person to person.
Disclaimer: The results of using this product may vary from person to person.
Disclaimer: The results of using this product may vary from person to person.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Disclaimer: The results of using this product may vary from person to person.
Disclaimer: The results of using this product may vary from person to person.

AWAS! KENALI PINK LADY TIRUAN!!

Tulisan Pink Lady di capsule pun dah berterabur

Paling mudah nak tahu Pink Lady kita Original atau tak, scan QR Codeu00a0di kotak Pink Lady pakai application QR code scanner dalam Google Playstore atau Apple AppStore

Pergi ke website URL tu dan Pastikan URL tertera ialah qr.checknow.org

PASTIKAN KETULENAN PINK LADY BARU BELI...

Dapatkan segera Pink Lady 

Ayuh, kembalikan kemanisan di dalam rumahtangga dan buat suami anda sentiasa tersenyum melihat anda..

Harga pasaran untuk sebotol PINK LADY ialah RM340.

TAPI, SEKARANG ADA DAPAT FREE GIFT BOTOL AIR TUMBLER!!!

Sebotol Ada 60 Biji Kapsul

3

SOALAN LAZIM (F.A.Q)

Satu botol ada berapa kapsul?

Satu botol ada 60 kapsul sis, Berbaloi dan jimat, boleh tahan sebulan lebih.

Cara consume macam mana?

Cara consume Mudah je, Sis ambil 2 biji kapsul sehari selepas sarapan. Apabila period sis stop dulu consume pinklady

Ada Pantang larang tak?

Tak ada pantang larang sis, kandungan 100% herba. Cuma kalau tekanan darah terlalu rendah/tinggi atau doktor kata tak normal, elok sis dapatkan nasihat doktor dulu.

Jika ada penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis atau jantung boleh consume ke?

Cuma kalau Kritikal better sis Rujuk pada Doktor sakit sis tu, sebab takut sis makan ubat hospital Tak berkesan nanti.

Berapa lama biasa boleh nampak result ni?

Result adalah berbeza untuk setiap individu. ada yang nampak kesan serta merta dan ada yang nampak kesan dalam 2 minggu.

Kesan sis boleh rasa seawal 2 minggu tapi kalau sis nak hasil yg tiptop letop pom pom pom saya suggest sis amalkan pinklady selama 6bln.. dan pufff!! Lalu melimpah ke ladang gandum! ??????

Untuk kesan lagi cepat amalkan *Diet Clean* elakkan fast food mcm KFC, mcD, yang berminyak dan elakkan minuman bercafein, kopi, nescafe semua.

Ibu yang berpantang boleh consume pinklady ni tak.?

Ibu menyusu/lepas bersalin boleh makan selepas 7 hari (kalau baby tak ada kuning...kalau baby ada kuning...tunggu sehingga kuning baby ok.

Produk ni dari mana.? ada kelulusan tak.?

Produk adalah Buatan Malaysia, Buatan Bumiputera dan keluaran kilang GMP. Tiada bahan terlarang 100% herba. InsyaAllah selamat digunakan.

Saya underweight.. boleh ke saya makan pinklady?

Ok sis.. pinklady ni bukan ubat kurus tau.. ??

fungsi utama pinklady ialah buat bentuk badan wanita jadi bentuk paling ideal, sexy dan berseri-seri ??????

so secara automatik yg gemuk boleh jd kurus n yg kurus kering boleh jd berisi..

Cukup 6 bulan sis boleh ucapkan selamat tinggal kat badan sis yg ala2 makcik bawang tu
Disclaimer : Apa yang saya nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar pengguna produk PINK LADY. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun saya tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini.
CONTACT US : +6013 7443815